Guestbook

Aici păstrăm impresiile oaspeților noștri.

Citește ce au scris cei ce ne-au călcat pragul, iar dacă am avut plăcerea să ne cunoaștem, scrie și tu cum te-ai simțit la Casa Freya.

Impresiile Dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi.


Service de 5 stele

Mă bucur extrem de mult că am descoperit Casa Freya, am rămas plăcut surprins de amabilitatea personalului și de felul cum sunt organizați. Locația este superbă, o știam mai de înainte, dar pe durata sejurului s-a nimerit să fie ceața și ninsoare și nu am văzut superbii munți decât siluetele lor care abia răzbeau prin ceața densă. Pensiunea de 4 stele este net superioară pensiunilor cu care suntem obișnuiți, designul este unul aparte, futurist, iar camerele sunt într-adevăr de lux. Merită 4 stele! Restaurantul vă oferă un meniu mediteranean la prețuri normale, nu e scump deloc. Am să revin cu plăcere iar atunci sigur voi alege o zi cu cer senin pentru că munții îți taie răsuflarea când îi vezi cât de mari și aproape sunt.

Excelent

Am fost cazat la Casa Freya pentru un sejur de circa 6 zile și pot spune că am fost impresionat. Este un boutique hotel foarte bine pus la punct din punct de vedere al design-ului, cât și ca locatie (priveliște minunată către munte).

Staff-ul este foarte primitor, și pot spune că mereu când eram la masă sau pur și simplu la bar, bucătarul venea și ne intreba dacă ne place mâncarea, și ce poate să facă mai bine, cât și proprietarii hotelului care se asigurau că totul e bine pentru clienții lor.

Mâncarea este bună, iar camerele sunt curate și foarte frumos decorate! Pot spune că am să mai revin acolo.

Față de partia Kalinderu, este cam la 10 minute de mers cu masina, dar asta nu cred că este un lucru nefavorabil, pt că locația hotelului îți oferă liniste, aer curat și vedere minunată asupra muntelui.

De precizat că am stat la camera 411.

Superb

Am găsit în România o locație care să împletească cu succes modernul, plăcutul, luxul, utilul, discretul, multe calități. Nu credeam că există o asemenea locație la noi în țară. Personalul este amabil și mereu cu zâmbetul pe buze, mâncarea este delicioasă, iar locația este absolut superbă. O recomand cu plăcere.